Drd. Caragescu Camelia

Nutriționist / Dietetician

Drd. Caragescu Camelia

Drd. Caragescu Camelia

Nutriționist / Dietetician

Misiunea mea ca și dietetician se bazează pe mai multe aspecte:
  • În primul rând cred cu tărie că misiunea mea este aceea de a ajuta oamenii să fie sănătoși, de a-i educa din punct de vedere alimentar să adopte o alimentație sănătoasă și un stil de viață sănătos prin consilierea și educația nutrițională oferite, adaptate pentru toate cerințele și nevoile, și nu în ultimul rând să conștientizeze că: Alimentația echilibrată este elementul cheie pentru sănătate, având ca bază cei 3S: Sănătos, Simplu, Sigur
  • Oferirea informației nutriționale adecvate din punct de vedere științific diagnosticului și etapei tratamentului fiecărui pacient.
  • Crearea unui plan alimentar personalizat, adaptat nevoilor energetice ale organismului fiecarui pacient, în funcție de patologia existentă, și de fiecare etapă a tratamentului indicat de medic
  • Sprijin pe toată durata colaborării cu pacientul, ajutându-l cu informația și suportul necesare pentru atingerea obiectivelor sale.
  • La nevoie reajustarea planului de alimentație în funcție de eventualele efecte secundare pentru a putea tolera mult mai bine tratamentul.

Experiență

Practic nutriție clinică (nutriția slăbitului și nutriția pe diferite afecțiuni, indiferent de vârstă) având o experiență de 6 ani în domeniul nutriției și dieteticii, și 1 an de experiență în nutriția oncologică în care îmi fac și doctoratul.

Educație

- Sunt nutriționist dietetician autorizat cu dublă licență în AMG și Nutriție –Dietetică, master în Științele Nutriției.

- În prezent sunt doctorand la Școala Doctorală de Științe Biomedicale UMF Oradea.

- Din dorința de perfecționare și aprofundare a cunoștintelor în domeniu, deseori particip la diferite manifestări științifice pe latura nutriției și a dieteticii și la cursuri post universitare, cele mai recente fiind: Nutrivigilența, The Low Fodmap Diet, Nutriție ONCOLOGICĂ-noțiuni avansate.

Program de lucru

Luni: 14:00
Miercuri: 14:00

Servicii & Tarife

Alte Specialități

0